Nut-college tour met Henk de Jong

Op donderdag 23 maart a.s. komt Henk de Jong als gast in Nut-college tour!

Henk de Jong is voor de televisie geen ander mens als thuis op de bank. Voor De Jong geen schone schijn of opgeprikt gedrag. Hij heeft een hekel aan onechtheid en zou een slechte acteur zijn.
Deze oprechtheid tezamen met nog wat kwajongensachtigheid, maken De Jong tot een populaire trainer en persoonlijkheid.

Recht door zee en zonder opsmuk heeft De Jong zich dan ook opgewerkt van voetballer bij Drachtster Boys en de selectie van sc Heerenveen tot trainer bij Sneek, assistent-trainer bij Heracles en sc Heerenveen om vervolgens terug te keren in het amateurvoetbal bij de Harkemase Boys, waar hij in 2009 tot ‘beste trainer van het amateurvoetbal’ werd verkozen. Meer landelijke bekendheid kreeg hij door zijn trainerschap voor SC Cambuur. In de Friese hoofdstad werd hij club kampioen van de Jupiler League, eindigde twee maal op de twaalfde plaats in de Eredivisie en stopte gedurende zijn derde seizoen.
Momenteel is hij trainer bij De Graafschap.

Een presentatie met Henk de Jong is dus precies wat u ervan kunt verwachten. Een bevlogen verhaal van een voetbaltrainer met hart voor de voetbalspel en liefde voor het vak. Geen ingewikkelde uiteenzettingen, maar aansprekende anekdotes en leerzame ervaringen met passie, humor en zelfspot gebracht.

Heeft u een vraag voor Henk de Jong laat ons dit weten (via contactformulier) en wij
kunnen deze vraag op 23 maart aan hem voorleggen.

Wij zien u graag op donderdagavond 23 maart in Ferwert!

Locatie:    Grand Café Ut en Thús
Foswerterstrjitte 71
9172 PS Ferwert

Aanvang: 20.00 uur

Entree:
5,- euro voor leden
7,50 euro voor niet-leden
5,- euro voor jeugd onder de 18

Klik op Convocaat Koleezje voor het convocaat:     Convocaat Kolleezje